Dvojna merila! Golob želi podreti ograjo ob Kolpi, na drugi strani ga ograja pred njegovim dvorcem ne moti

Foto: Zajem zaslona (Google maps in YouTube)

“Novi obraz” levice iz dneva v dan dokazuje kako na levici veljajo dvojna merila. Medtem, ko se je to dejstvo nakazovalo najprej pri njegovi plači in nadaljevanju pri predstavitvi kot novega obraza, se sedaj to kaže pri njegovem nasprotovanju ograji na Kolpi. Golobova dvojna merila in dvojna merila levice se kažejo tudi v primeru zelene energije, ki jo sam tako vneto zagovarja, sam pa na svoji vili nima nobenih sončnih panelov. Zanimivo je tudi, da ga je levica v zadnjem obdobju umaknila iz javnega nastopanja.

Zadnja zanimiva poteza Goloba je “igra na karte” migrantoljubov in naivnih levih volivcev z prizadevanji o odstranitvi ograje na Kolpi. Pri teh ljudeh žal ne gre za dovolj veliko poznavanje razlike med ekonomskimi migranti in begunci. Po mnenju Goloba naj bi šlo za neučinkovito ograjo, ki ne pripomore k zajezitvi “begunskih” tokov.

Na drugi strani je zanimivo, da ima Robert Golob okoli svojega dvorca postavljeno ograjo, ki varuje njegov dom, vendar ga le-ta ne moti. tudi na tem mestu bi si lahko zastavili vprašanje, kakšna je učinkovitost te njegove ograje? Ob tem so na Nova24TV zapisali, da varuje njegovo posestvo edino pred potepuškimi psi, saj jo vsak malo bolj gibčen mladenič z lahkoto prepleza.

Foto: Zajem zaslona (Google maps)

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV