Eden najboljših podjetnikov v Sloveniji o Robertu Golobu: “Robert Golob dobesedno laže. Dvakrat sem ga dobil na laži””

Foto: Zajem zaslona (Youtube - Celjski sejem)

Eden najboljših podjetnikov v Sloveniji in oče Pipistrela je že večkrat izrekel kritiko na račun politike Roberta Goloba, predvsem na področju gospodarstva. “To kar govori bodoči predsednik vlade je laž, in če predsednik vlade laže, to postavlja v slabo luč oziroma daje slabo kredibilnost celotni vladni ekipi. Upam, da ne laže tudi na drugih področjih,” je še v času nastajanja vlade Roberta Goloba opozoril Ivo Boscarol.

Spomnimo, da je Boscarol s prodajo deleža v Pipistrelu 21 milijonov evrov namenil Občini Ajdovščina. Podjetnik Boscarol je tudi prepričan z vlado Roberta Goloba prihaja prikrita nacionalizacija, ki bo pomenila hud udarec za vse Slovence. Kritiko na Račun Goloba je izrekel tudi v oddaji Tarča, kar je novega predsednika vlade tako ujezilo, da je Boscarola obtožil, da sploh ni prebral koalicijske pogodbe.

“Kaj je govoril gospod Golob v vašem studiu v sredo, me je zelo čudilo. Ker je dobesedno lagal. Dobil sem ga dvakrat na laži. Rekel je namreč, da nisem prebral koalicijske pogodbe,” je bil za 24ur kritičen Boscarol in dodal, da je koalicijsko pogodbo prebral večkrat, da se je pripravil na Tarčo in Slovencem povedal, kaj jih čaka. “In lagal je drugič, ko je rekel, da poslušam napačne ljudi. Jst ne poslušam napačnih ljudi. Njega ne poslušam, tudi nobenega iz njegove ekipe ne poslušam,” je poudaril in dodal, da se ravno tako ne druži z Miho Kordišem iz Levice. Ob njem se je v studiu namreč znašel, ker ga je voditeljica posadila tja. “To, kar govori bodoči predsednik vlade, je laž, in če predsednik vlade laže, to postavlja v slabo luč oziroma slabo kredibilnost celotno vladno ekipo,” je poudaril kritično in dodal, da upa, da ne laže tudi na drugih področjih.

Celoten članek je dostopen tukaj.

Vir: Nova24TV