Edvard Kadič: “Kavbojke, superge in puloverji sodijo na piknike in nikakor ne na ministrstva”

Foto: X Edvard Kadič

Ko ljudje mislijo, da so doživeli že vse, jih lahko kot kaže Golobovi še vedno presenetijo. Vendar žal ne v pozitivnem pomenu, ampak veliko bolj v negativnem. To nenazadnje še kako močno velja za ministrico za zdravje Valentino Prevolnik Rupel, ki nenehno z negativnimi potezami preseneča pri svojem delu. Zadnji v vrsti teh dogodkov je njen prihod na novinarsko konferenco.

N azadnji novinarski konferenci se je namreč ministrica pred kamerami pojavila v kavbojkah in supergah. Mnogi so ob tem pisali, da obleka odraža njen odnos do dela, ki pa je s tem skrajno prezerljiv ter nespoštljiv. Dogodek je v oddaji 7 ob 7 komentiral strokovnjak za vedenje REdvard Kadič.

Ta poudarja, da v primeru ministrstva še kako drži rek, da “obleka naredi človeka”. Zato je zanj nepredstavljivo, da se zaposleni na ministrstvu (ministri, državni sekretarji) pojavljajo pred javnostjo in na samem ministrstvu v kavbojkah, supergah in jopicah. V oddaji je kadič dejal: “Kavbojke, superge in jopice so za na piknike, nikakor pa ne za ministrstva.

Vir: X