Edvard Kadič: “Minister, ki se vozi z vlakom v Brusej in lepi plakate za volilno kampanjo? Še dobro, da pol države štrajka. Časa na pretek.”

Foto: Zajem zaslona X

Golobova vlada in njeni ministri imajo precej nenvadne prioritete. Tako denimo je predsedniko vlade prioriteta kje bo dopustoval in kakšno fotografijo bo objavil na družbenih omrežjih. Njegovim ministrm pa kako bodo svoj čas porabili za potovanje in lepljenje plakatov. Medtem pa državni sistem razpada na vseh področjih.

https://x.com/EdvardKadic/status/1793175452418298095

Namesto, da bi se denimo minister za delo Luka Mesec ukvarjal s težavami pri zaposlovanju in stanovanjsko problematiko, raje več ur z vlakom potuje v Bruselj. Na drugi strani pa v Ljubljani za prevoz uporablja nič kaj varčno nemško limuzino. Za nameček pa se minister kar pred kamerami pohvali kako je on potoval 17 ur v Bruselj, pri tem pa zamolči, da je davkoplačevalce to potovanje stalo enako kot potovanje z letalom. In kaj je Luka Mesec počel teh 17 ur?

Če nič drugega je na družbenem omrežju objavil fotografijo kako je sendvič. No sedaj pa se je s poslanko Natašo Sukič še lotil lepljenja plakatov pred evropskimi volitvami, saj je to kot kaže nova prioriteta ministra. “Minister, ki se vozi z vlakom v Brusej in lepi plakate za volilno kampanjo? Še dobro, da pol države štrajka. Časa na pretek,” je ob tem zapisal politični analitik Edvard Kadič.

Vir: X