Edvard Kadič: “Pardon my French ampak … na čem je ta tip?”

Foto: Zajem zaslona

Že res, da so ljudje na nedeljskem referendumu odločali tudi o uporabi konoplje, a se vseeno zastavlja vprašanje na kakšnih substancah je bil Robert Golob po zaprtju volišč. Predsednik SDS-a Janez Janša je bil ob tem še prizanesljiv in je samo izrazil prepričanja, da Robert Golob samo ne zna šteti. Najbolj logično pa je, da je Golob zopet pokazal svoj narcisoidni obraz.

https://x.com/BojanPozar/status/1799930547055026605

V izjavi za medije je namreč dejal, da bi lahko bila Slovenija vzor za ostale države v Evropi, saj naj bi po njegovih besedah zmagala leva sredina. Prvo kot prvo je pozabil, da so 4 mandate od devetih prejeli v SDS ter, da je en mandat prejela NSi. Tako so za njegovo levo sredino ostali 4 poslanski mandati od devetih.

Drugo kot drugo pa je vprašanje kako se lahko Gibanje Svoboda in SD deklarirata kot leva sredina, če vladno klecata pred Levico, ki je radikalno leva stranka. Zaradi takih izjav Goloba je politični analitik Edvard Kadič zapisal: “Pardon my French ampak … na čem je ta tip?” Dolgoletni novinar Bojan Požar pa je ob tem opozoril, da se je po prihodu rezultatov volitev Golob skril globoko v ozadje.

Vir: X