Edvard Kadič: “Takoj, ko je nihalo simpatij zanihalo preveč v desno se je s svojimi performansi pojavila Nika Kovač, na pomoč pa ji je priskočil še Milan Kučan”

Politični analitik Edvard Kadič. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Jaka jr. Dolinar)

V Sloveniji je že znano, da takoj, ko desna sredina prodre pred tranzicijsko levico najdejo tako mediji kot ustvarjalci javnega mnenja nekoga, ki ga ponudijo kot rešitelja. Nič drugačni zgodbi nismo priča danes, ko se Slovenija sooča z reševanjem in odstranjevanjem posledic zadnje ujme, ki je prizadela državo. Na eni strani imamo tako imenovano desno sredino, ki pomaga ljudem na terenu, na drugi pa levico, katera ljudi prepričuje kako so oni pomembni za reševanje njihovih težav.

In kakšna je dejansko resnica? Svoj pogled na to je z nekaj kratkimi stavki opisal politični analitik Edvard Kadič. Po njegovem mnenju se je takoj, ko so se simpatije javnega mnenja pomaknile v desno, oglasila Nika Kovač s svojimi performansi. Ko so ugotovili, da to ni dovolj v primerjavi z odstranjevanjem blata in konkretno pomočjo ljudem, se je “aktiviral” še Milan Kučan s “solidarnostjo”, “enotnostjo” ter nenazadnje smernicami glede Anžeta Logarja.

“Če tudi to ne bo zaleglo, se bo aktivirala še armada levih novinarjev in trolov. Bitka levih za izplen nad tragedijo se je šele začela. Medtem ko desni delajo, levi fajtajo. Tako je bilo, je in bo,” je prepričan Edvard Kadič.

Vir: Twitter