Edvard Kadič: “V resnici se je izkazalo, da je največji sovražnik Roberta Goloba sam Robert Golob”

Politični analitik Edvard Kadič. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Jaka jr. Dolinar)

Politični analitik Edvard Kadič je v letu in nekaj mesecev vlade Roberta Goloba že večkrat izrazil izredno kritično mnenje do vodenja vlade, kot smo ji priča v tem trenutku. Sam ob velikokrat nasprotno diametralnimi stališči in dejanji Golobove vlade, le to satirično poimenuje “ladja norcev”. Sedaj se je na družbenem omrežju pojavil posnetek iz nastopa Edvarda Kadiča na Novi24TV, ki kaže zakaj je dejansko Robert Golob sam sebi največji sovražnik.

https://x.com/Johanca_4me/status/1719307011794284604?s=20

Kot navaja Kadič smo dejansko prišli tako daleč, da je postal Robert Golob sam sebi največji sovražnik. To se dejansko odraža na njegovih zadnjih javnih nastopih in izrečenih besedah na le teh. Strokovnjak za javno nastopanje namreč vidi nastope Goloba kot izredno agresivne, na njih pa želi sogovornike prepričati, da za vsako ceno obvlada situacijo. Golob bi moral po besedah Edvarda Kadiča včasih spregledati in pustiti, da gredo stvari po svoje.

V nadaljevanju Kadič še enkrat izpostavlja, da so nastopi Goloba izredno agresivni, sam pa želi prikrivati argumente ter ljudem daje signal kot “za vsako ceno imam prav”. Takšni pristopi predstavljajo za voditelje pogovora neprijeten položaj, vendar kot poudarja Kadič je voditelj POP TV Uroš Slak to lepo pokazal, kako se je potrebno v vprašanjih vrniti nazaj. Kljub temu skuša Robert Golob voditelje prepričati, da to ni pomembno, v nadaljevanju pa se popolnoma oddalji od bistva teme.

Vir: X