Edvard Kadič: “V RTV Slovenija ni Elona Muska, ki bi preprosto zaprl ta zavod in ga očistil ideologov ter raznih kvazi sindikalistov”

Politični analitik Edvard Kadič. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Jaka jr. Dolinar)

V nedeljski kolumni je Edvard Kadič izpostavil po en dogodek, ki sta v preteklem tednu zaznamovala dogajanje v Sloveniji in svetu. Kadič je v kolumni tako izpostavil razkritje Bojana Požarja glede domnevnih povezav podjetij Aleša Musarja, moža predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar in Muskovega prevzema Twitterja.

Edvard Kadič v kolumni navaja, da gre pri Nataši Pirc Musar za nepojmljivo navajanje, da o poslovnih omrežjih svojega moža ne ve veliko. Kljub temu kot navaja Kadič analiza objavljena s strani Požarja kaže povsem drugo sliko ter domnevno povezanost predsedniške kandidatke s temi “omrežji”.

Kot drugi velik dogodek preteklega dne pa izpostavlja prevzem Twitterja s strani Elona Muska.  Po navedbah Kadiča je Musk Twitter prevzel kot sovražno entiteto, ki naj bi bil leglo levega aktivizma, ki uničuje podjetje in njegovo profitabilnost. Edvard Kadič je ob tem vzpostavil vzporednice z RTV Slovenija. “V RTV Slovenija ni Elona Muska, ki bi preprosto zaprl ta zavod in ga očistil ideologov ter raznih kvazi sindikalistov, ki še stavka v enem protestu ne povedo do konca, pa imajo na sebi že nove majčke s parolami na prsih za naslednji protest.  Do bridkega konca, pravijo, konec koncev jih je po njihovem itak jebeno več kot drugih,” razmišlja Edvard Kadič.

Celotna kolumna vam je dostopna tukaj.

Vir: Portal24