Ena od najbolj zagnanih petkovih kolesark, danes Velenjčane rešuje pred Golobovo revščino

Foto: X

Vse od pričetka leta so Velenjčanke in Velenjčani na “okopih”, saj so se njihove položnice za ogrevanje v tem času močno povečale. Zaradi teh enormno visokih položnic je bila ustanovljena celo civilna iniciativa, napovedali pa so tudi državljansko nepokorščino v kolikor občina ne bo ukrepala. In kdo jih danes želi rešiti pred Golobovo revščino?

Žal kot kažejo rezultatih zadnjih volitev, si je tudi Velenje želelo na oblasti Roberta Goloba. Mitja Iršič je objavil, da je več kot 6 tisoč občanv volilo Gibanje Svobda, skoraj 3 tisoč SD in 721 Levico. “Prepričljiva večina je želela zeleno revščino, ki jo je obljubljal Golob in njegovi skrajno levi pajdaši, je zapisal Mitja Iršič. Danes se kot kaže v Velenju še kako uresničuje.

Najbolj zanimivo v tej zgodbi pa je, da želi danes pred energetsko revšino Velenje reševati aktivistka, ki je bila izredno vpeta v delo petkovih kolesarjev. Tistih petkovih kolesarjev, ki so želeli iz oblasti nagnati Janeza Janšo in pripeljati politiko, ki jo imamo danes. “Kako se svet obrne. Danes pa nekoč aktivna kolesarka (pardon, sopotnica) rešuje tiste, ki so volili Goloba. Človek ne ve bi se jokal ali smejal, je ob tem zapisal dr. Božo Predalič.

Vir: X