Eriko in Tarčo danes skrbi kdo financira proteste kmetov, dve leti jih ni skrbelo kdo financira petkove kolesarje!?

Foto: Nova24TV

Spet se je pokazalo, da na RTV Sloveniji nekatere hitro zaskrbi, če se preveč izraža nezaupanje s trenutno oblastjo. Eni takšnih, ki se radi predstavljajo za neodvisne ter imajo enaka merila za vse so v oddaji Tarča in voditeljica Erika Žnidaršič, a se pogosto izkaže, da temu ni ravno tako.

Takšna dvojna merila so se nenazadnje izkazala ravno ob zadnji omenjeni oddaji. Če se je dve leti protestom par deset oseb v Sloveniji predstavljalo kot nekaj pomembnega v boju za demokracijo, se danes proteste par tisoč ali celo deset tisoč oseb problematizira.

V omenjeni oddaji, omenjena voditeljica v dveh letih protestov proti vladi Janeza Janše ni izpostavljala vprašanja financiranja teh posameznikov. Danes, ko kmetje protestirajo proti vladi Roberta Goloba pa jo skrbi oziroma zanima kdo financira proteste kmetov. Če tako v dveh letih ni bilo pomembnih več tisoč ali deset tisoč evrov nakazil različnim NVO-jem, je danes za Eriko Žnidaršič pomembno koliko sredstev dobijo nepridobitna društva povezana s kmeti in sindikat kmetov.

Pri tem je še pomembno to, da kmetje svoj zaslužek pridelajo z delom, medtem, ko so nekateri NVO-ji denar pridobili iz državne blagajne za … Vendar kot kaže to ni pomembno za Tarčo in Eriko ampak je pomembno, da se protestira proti Golobovi vladi, kar se kot kaže ne bi smelo?

Vir: Twitter