Evropskim kandidatom SDS-a v Žalcu podporo izrekel tudi predsednik stranke Janez Janša

Foto: X

Volilna kampanja pred junijskimi evropskimi volitvami je v polnem teku in med opravila sodi tudi obisk volilk in volilcev. Tako so nekateri kandidati Slovenske demokratske stranke včerajšnji dan preživeli med prebivalci tako Spodnje kot Zgornje Savinjske doline. Podporo kandidatom je izrekel tudi predsednik stranke Janez Janša.

https://x.com/AlenkaForte/status/1794308881709191291

Najprej so se trije kandidati SDS-a Romana Tomc, Aleš Hojs in Alenka Forte udeležili srečanja stranke v Žalcu. Kot je ob tem zapisal Aleš Hojs je bilo moč predvsem med starejšimi čutiti srečujejo s strahom, saj so bili v tem delu Slovenije močno poplavljeni, od Golobovih obljub pa se do danes ni storilo še nič. Kandidatka Alenka Forte pa je ob tem zapisala, da jih je s svojim obiskom v Žalcu presenetil tudi predsednik stranke, ki je kandidatom še enkrat več izrekel podporo.

Aleš Hojs je svoj obisk nadaljeval v Zgornji Savinjski dolini in sicer v Mozirju, kjer je potekala tudi golažijada. Kandidat z vrst SDS-a je pokazal tudi kaj pomeni povezovalnost, saj se je srečal s kuharjem, ki je kuhal za dr. Janeza Drnovška, ta pa mu je dal nekaj koristnih nasvetov. To je dokaz, da lahko različni politični poli samo dopolnjujejo eden drugega in je zato napačno, da se danes vodi politika izključevanja.

https://x.com/aleshojs/status/1794332417857302744

Vir: X