Federico V. Potočnik: “Ljudje za temi komentarji imajo enako volilno pravico, kot jo imate vi. A se še čudimo, da smo tam, kjer smo?”

Foto: Zajem zaslona Twitter / Domovina

Glede na poročanje nekaterih medijev in hujskanja proti zdravnikom, ni nič več nenavadnega, da “oživijo” tudi najbolj nestrpni državljani. Ob zadnji zdravniški stavki namreč nekateri mediji izrazito hujskaško nastopajo proti zdravnikom. Država pa je potem še priča izredno nestrpnim zapisom, ki pa jih Nikin Svet proti sovražnemu govoru mirno prezira.

Zadnja, najbolj direktna tarča sovražnosti je zdravnik Federico V. Potočnik, ki je nenazadnje tudi izredno odkrit okoli neoperativnosti Golobove vlade. S svojim zapisom je ljudi opozoril, da smo priča izredno močni gripi, ki polni intenzivne postelje, hkrati pa smo priča vračanju oslovskega kašlja. In zdravniki kljub stavki še vedno takšnim bolnikom nudijo pomoč.

Vendar je vseeno ta njegov zapis požel izredno sovražnost, saj ga je uporabnik omrežja X označil za svinjo. To pa zato, ker naj bi sodeloval pri zločinu nad človeštvom in sicer v času kovida. “Ljudje za temi komentarji imajo enako volilno pravico, kot jo imate vi. A se še čudimo, da smo tam, kjer smo?” S temi besedami je Federico V. Potočnik ljudem opisal stanje, ki ga imamo v družbi danes.

Vir: X