Federico V. Potočnik: “Ta vlada na polno hujska proti zasebnikom, ampak vsi po vrsti se zdravijo pri koncesionarjih ali samoplačniško.”

Foto: Zajem zaslona Twitter / Domovina

Vladi Roberta Goloba kot kaže tudi razmere v zdravstvu vse bolj bežijo iz rok in vse kaže na popolni kolaps zdravstvenega sistema. Da bi se oprali svoje krivde že dlje časa proti zdravnikom poskušajo s hujskanjem preko “svoji” medijev. Sedaj so celo angažirali tako Marcela Štefančiča, kot Dušana Kebra.

Pri vsem tem pa je najbolj žalostno to, da za svojo propagando uporabljajo ljudi, ki zdravnike označujejo z dvoživkami. Za piko na i pa sami zelo dobro skrbijo za nekatere zdravnike zasebnike. V zadnjih dneh je kot kaže novo afero “skuhal” novinar Bojan Požar, ki je razkril nekatere posle moža poslanke Tamare Vonta. Kot je pisal Požareport naj bi namreč partner omenjene poslanke Svobode prejemal lepa državna finančna sredstva.

Kot razkriva Erar naj bi njen mož od države pobral okoli 5 milijonov evrov, hkrati pa Vonta poziva k javnemu zdravstvu. Še več kot, razkriva zdravnik Federico V. Potočnik elita zelo dobro poskrbi zase: Ta vlada na polno hujska proti zasebnikom, ampak vsi po vrsti se zdravijo pri koncesionarjih ali samoplačniško.” “Eni frajerji precej z leve pa ti celo pridejo z napotnicami in fehtajo predčasne termine. Pa kje jih najdete,” je še doal Federico V. Potočnik.

Vir: X