(Foto) Ali so se nekateri z izjavami Milana Kučana in Marka Bandellija poenotili? V Škofji Loki zapis z grožnjo po smrti!

Foto: Nova24TV

Nova24TV poroča, da so v uredništvo prejeli sliko iz katere izhaja še ena grožnja s smrtjo trenutnemu predsedniku vlade, ki se je sedaj pojavila na Mercatorju v Škofji Loki. Neznanci so zapisali “J. Janšo ubit! Atentator”. Ob tem se sedaj zastavlja vprašanje ali imajo zgledi kot je bil govor na včerajšnji proslavi v Dražgošah Milana Kučana in zapis poslanca Marka Bandellija o fašistih in iztrebljanju posledice?

V Sloveniji smo v času od kar je vlado prevzel Janez Janša priča vse več nadlegovanj predsednika vlade, ministrov, poslancev in nenazadnje strokovnjakov, ki sodelujejo s trenutno vlado. V javnosti je vse pogosteje mogoče videti različne izraz “ubi Janšo” in “smrt Janšizmu”. Žal sta v zadnjih k spodbujanju takšnih ravnanj veliko prispevala Milan Kučan in Marko Bandelli, ki sta s svojimi dejanji izrazila prepričanje, da smo v Sloveniji priča porastu fašizma.

Ali so ta dejanja pripeljala celo do tega, da so se sedaj pričeli pojavljati napisi s konkretnimi grožnjami, kot so mu bili priča v Škofji Loki: “J. Janšo ubit! Atentator”.

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV