(Foto) Je Robert Golob včeraj na soočenju uporabljal slušalko za pomoč pri odgovorih?

Foto Twitter (Nejc Brence in Jani Johnny)

Da se je POP TV aktivno vključil v kampanjo levih političnih strank smo danes že poročali in prikazali na podlagi izsekov iz objav na socialnih omrežjih. Gledalci včerajšnjega soočenja, ki so ga pripravili na omenjenem medijev pa so opazili še eno podrobnost in sicer, da naj bi Robert Golob Gibanje Svoboda na soočenju uporabljal slušalko.

Da je Golob imel nekaj nameščeno v ušesu izkazujejo povečave slik, ki so jih objavili uporabniki socialnih omrežij. Slika, ki je bila posneta pri izjavi za javnost, ki jo je Golob podal ob robu predstavitve volilnega programa, kaže, da nima v levem ušesu nameščeno nič.

Na povečavi slike iz včerajšnjega soočenja na POP TV pa se vidi, da je imel v levem ušesu nameščeno zadevo podobno slušalki.

Morda bo sam predstavil podrobnosti, zakaj je prišlo do te spremembe v nekaj dneh ali pa morda, če trditve o slušalki držijo, zakaj je le-to imel nameščeno. Uporabniki socialnih omrežij namigujejo, da bi mu naj pomagali pri odgovorih strici iz ozadja. Ali to drži ve samo on in bo v izogib morebitnim netočnim ugibanjem to tudi pojasnil.

Vir: Twitter