(Foto) Kako je Jure Ferjan Alenki Bratušek pojasnil, da je 8,6 milijona evrov več kot 8,1 milijona evrov in katera vlada nas je v zgodovini najbolj zadolžila

Foto: Facebook (Jure Ferjan)

Alenka Bratušek in SAB sta objavila odgovor ministra za finance mag. Andreja Širclja o zadolževanju posameznih vlad. V odgovoru ministra je Alenka Bratušek spoznala, da je vlada Janeza Janše Slovenijo in Slovence najbolj zadolžila.

So pa odgovor prebrali tudi ostali poslanci, med njimi Jure Ferjan, ki je hitro spoznal, da se je Alenka Bratušek ponovno “zakalkulirala” in pozabila, da je 8,6 milijona evrov več kot 8,1 milijonov evrov. Iz odgovora ministra je namreč razvidno, da je vlada Alenke Bratušek Slovenijo in Slovence zadolžila za nekaj več kot 8,6 milijona evrov med tem, ko je vlada Janeza Janše v teh kriznih časih ustvarila dolg v višini 8,1 milijone evrov.

Kot je še v odgovoru Alenki Bratušek napisal Jure Ferjan je njena vlada dala denar bankam, vlada Janeza Janše pa ljudem. Iz tega odgovora ministra lahko tudi vidimo kakšna je kredibilnost plakata, ki ga je ustvarila SAB in s katerim želijo prikazati po njihovo enormno zadolževanje trenutne vlade.

Vir: Twitter