Kot smo napovedali že v zadnjem članku o kolesarskih protestih, je vsakič manj protestnikov, se pa še naprej pojavlja maškarada v podobi rdečih zvezd in drugih komunističnih simbolov. Tokrat smo med kolesarji ujeli tudi reperja Zlatka, o katerem smo že razkrili, da poziva k protestom, medtem ko ga preživlja država. Res “vzor” “uspešnega” glasbenika! Med protestniki pa je bil tudi nekdanji strokovni direktor Pediatrične klinike UKC Ljubljana Rajko Kenda, ki sicer velja za velikega Jankovićevega prijatelja. To je torej “smetana” slovenskih protestnikov proti Janševi vladi …

V nadaljevanju objavljamo fotografije z današnjega protesta, ki vam jih ostali slovenski mediji zagotovo ne bodo prikazali. Protestnikov je bilo po oceni našega fotoreporterja zgolj še kakšnih dva tisoč, kar pomeni, da se na vsakih petkovih protestih njihovo število zmanjša za vsaj dvakrat! Iz zanesljivih virov smo tako izvedeli, da tokrat kolesarjem ni uspelo ustaviti niti prometa na Slovenski cesti, saj jih je bilo le še za vzorec.

Napovedani veliki protesti, za katerimi stojijo opozicijske stranke LMŠ, SD in Levica, tako postajajo le še patetični krik samooklicanih borcev za demokracijo. Teh pa ne potrebujemo, saj je jasno, da v Sloveniji demokracija že obstaja.

Avtorica Barbara Majdič, fotografije si lahko ogledate tukaj.