(Foto) Nevladne organizacije zbrane okoli Ljudske skupščine iz državnega proračuna prejele skoraj 100 milijonov evrov! Ali zato zahtevajo odstop vlade?

Foto: Twitter (Miro z..)

Tako imenovana Ljudska skupščina, ki jo je “ustanovil” Jaša Jenull skupaj z nekaterimi nevladnimi organizacijami, že od začetka mandata trenutne vlade Janeza Janše, vsak petek “kolesari” in zahteva takojšnji odstop vlade.

Vse skozi zatrjujejo, da so razmere v Sloveniji nevzdržne in da gre pod trenutno vlado vse narobe. Takšnega mnenja je seveda tudi Tanja Fajon, ki je prepričana, da se samozaposleni v kulturi in nevladniki soočajo z zelo težkim položajem. Po njenem mnenju naj bi aktualni minister za kulturo Vasko Simoniti samo redčil število samozaposlenih v kulturi in nevladnikov.

Vendar kot kaže vsemu le ni tako. Kot je razkril eden od uporabnikov družbenega omrežja Twitter podatki ERAR razkrivajo, da so nevladniki zbrani okoli Ljudske skupščine doslej iz državnega proračuna prejeli skoraj 100 milijonov evrov oziroma natančneje 93.465.040 evrov.

Zato je vprašanje ali je njihovo stanje res tako ogroženo kot zatrjujejo sami in kot zatrjujejo nekateri v opoziciji?

Vir: Twitter