(Foto) So na portalu Necenzurirano v želji po diskreditaciji Karmen Kozmus Ferjan spreminjali celo zapise iz diplomskega dela?

Slika je simbolična. (Foto: pixabay.com)

Portal Necenzurirano je z nastopom poslanske funkcije Karmen Kozmus Ferjan našel novo tarčo za diskreditacijo. Tako so se na omenjenem portalu lotili njenega diplomskega dela in naj bi pri tem šli celo tako daleč, da naj bi spreminjali nekatere njene zapise v diplomskem delu.

Z nastopom poslanske funkcije sta tako tarča portala Necenzurirano postali njeni diplomski nalogi “Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do 1992″ in Kazniva dejanja proti cerkvenim oblastem (ZCP, kan. 1370) v slovenskih medijih”. Takoj po objavi na portalu Necenzurirano se je s slikami o izvirnih zapisih v diplomskem delu in zapisih, ki so jih objavili na Necenzurirano odzval Jure Ferjan, mož poslanke Karmen Kozmus Ferjan.

Foto: Twitter (Jure Ferjan)
Foto: Twitter (Jure Ferjan)
Foto: Twitter (Jure Ferjan)

Da so na portalu Necenzurirano tokrat res šli malo predaleč kaže celo odziv nekdanjega poslanca SD Jana Škoberneta in velikokrat velikega nasprotnika stranke SDS. Škoberne je zapisal, da gre v primeru napada na zakonca Ferjan za neprimerne, žalostne, nepotrebne, otročje in bizarne napade.

Vir: Twitter