Franci Kek v slogu nam je dovoljeno vse vam nič! V času Janševe vlade pozival k protestom, danes obsoja izražanje nestrinjanja z vlado Roberta Goloba

Zaradi izraženega mnenja v oddaji Kdo vam laže, da trenutna vlada ne dela kot bi morala in se ji nastavlja ogledalo, bi nekdanji poslanec Zaresa Franci Kek nad Novo24TV poslal organe pregona. Tako smo zopet priča dvojnim merilo pri katerim je našim dovoljeno vse, drugim pa nič.

Satira in izražanje nestrinjanje s trenutno oblastjo je kot vse kaže popolnoma zeritiralo nekdanjega poslanca Zaresa Francija Keka. “To kar se je sinoči dogajalo v oddaji Kdo vam laze na paradni TV stranke SDS, je vredno ukrepanja ustreznih organov. Hujskanje, laži, primitivizem, prostaštvo, pozivanje k nasilju, uporabi strelnega orožja,”  je zapisal Kek.

Njegove besede so “pograbili” v Odlazkovi reviji Reporter, kjer jih je dodobra in natančno analizirali “dežurni” novinar za  zadeve uperjene proti SDS Marko Medvešček. Svoje tej izjavi je “pristavil” še novinar RTV Slovenija Bojan Krajnc, ki je na socialnem omrežju zapisal: “kombinacija polresnic, laži in hujskaštva postaja nevarna, ljudje, ki ga kličejo v oddajo, so čisto penasti”.

Zanimivo je dejstvo, da se Kek pritožuje nad izražanjem nestrinjanja s trenutno oblastjo, medtem, ko je denimo odkrito podpiral nasilne proteste proti vladi Janeza Janše.
Franci Kek je tudi izrazil zadovoljstvo nad objavo na socialnem omrežju Twitter, kjer je Miha Šalehar objavil, da naj bi vlada Janeza Janše pod pritiski protestnikov padla.
Vir: Nova24TV