Gabrova razkrila poanto napovedi o nakupu novih zračnih plovil v Sloveniji! V ozadju je nič drugega kot novo letalo za Goloba!?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Če so nekateri Golobovo napoved tik pred volitvami o ustanovitvi nujne helikopterske medicinske pomoči, razglašali kot predvolilno obljubo, je kot kaže Gabrova sedaj razkrila poanto te napovedi. Samo pet dni po tej famozni napovedi Goloba je kot kaže Gabrova nehote razkrila, da je v ozadju verjetno nakup novega letala za predsednika vlade!?

https://x.com/nadkaku/status/1800383867062235550

In ker mnogi opozarjajo, da vlado še kako močno vodi Tina Gaber in nikakor Robert Golob, lahko te njene besede še kako držijo. Akterka je namreč v videu tarnala kako je Golob odšel v Jordanijo z vladinim letalom, a je to po njeno izredno nezanesljivo, zato daje občutek kot, da je neprimerno za predsednika vlade kot je Robert Golob.

Takoj po objavi tega posnetka so ljudje pričeli jasno in nedvoumno opozarjati, da gre za napoved Gabrove o nakupu novega letala za predsednika vlade. Tako se vse bolj kaže jasen obris, da je nakup nove letalske flote verjetno veliko bolj kot državljanom, namenjen Robertu Golobu?

Vir: X