Glede na število novih okužb s koronavirusom je Švedska na vrhu Evrope! Marko Potrč se je vrnil domov!

Marko Potrč (Vir: Facebook)

Na Švedskem se v zadnjih dneh spopadajo z najhujšimi posledicami koronavirusa od začetka epidemije. Švedska je namreč zaslovela s svojim mehkim pristopom v boju proti pandemiji covid-19. The Guardian poroča, da jim je švedski model v minulem tednu prinesel več novih primerov okužbe s koronavirusom kot katerakoli druga država v Evropi.

Marko Potrč je na Facebooku zapisal:“Doma smo! Za marljive, ki imajo radi svoje delo, ni ovir. So le izzivi. Ti izzivi rodijo nova prijateljstva, hkrati pa krepijo stara. Nove poslovne poti, sodelovanja in projekti na Švedskem so v polnem zagonu. Priznam, ni bilo enostavno vse to postaviti in pognati zgolj v šestih mesecih. A z novimi poznanstvi, ki so kmalu postala prijateljstva, nato pa še partnerstva, je to posebna, zelo lepa izkušnja. In šele prav začelo se je!” 

Vir: Družabna omrežja

Marko Potrč je poudaril, da prav ta pozitiven odnos do dela, pravzaprav do življenja nasploh, je v teh časih, ko se postavlja veliko ovir, po njegovem mnenju edina prava pot. “Zelo se veselim novih projektov, izzivov. In medtem, ko smo enega teh danes načrtovali z Medijski guruji – na kreativni strani! in Marcos Tavares MT9, se v deželi cca 1.700 km severno odvijajo projekti, ki smo jih oživeli tam.”

Vir: Nova24TV

 

Uredništvo