Golob se ne more udeležiti uradnega dela srečanja vrha EU, lahko pa se s svojo (ljubico, partnerko?) sprehaja po španskem kraljevem dvoru!

Foto: X Sergij

Kljub temu, da želi večina medije v Sloveniji prikriti delovanje predsednika Roberta Goloba, je moč pridobiti primerjave, ki kažejo, da je le ta popolnoma izgubil kompas. Kot je že ob fotografiji Andreja Plenkoviča z letala namenjenega na vrh EU zapisal Mirko Mayer, da se nam smejijo že na Hrvaškem, saj so poteze predsednika vlade res bizarne. Na koncu pa se celo izkaže, da je Golob to vzel kot izlet namesto, da bi opravljal svojo funkcijo predsednika vlade.

Vladna služba za komuniciranje je sicer poskušala ljudem ponuditi zgodbo o pomenu tega obiska Grenade, ki ga je Golob izpeljal s svojo (ljubico, partenrko?). Vendar poznavalcem političnih razmer je jasno, da pomen ni njegovo sprehajanje po španskem kraljevem dvoru, ampak zasedanje voditeljev čalanic Evropske unije.

Tako smo lahko bili priča vladnim objavam, kako se Golob s svojo (partnerko, ljubico?) srečuje s španskim kraljevim parom. V nadaljevanju pa so se pojavile fotografije, ki kažejo kako se Robert Golob ni udeležil uradnega zasedanja voditeljev EU. Tako se več kot očitno zastavlja vprašanje, zakaj je sploh šel na to srečanje in kakšen je bil namen obiska? Prav tako pa se lahko ljudje vprašajo, če je njegova služba za stike z javnostmi skušala prikriti neudeležbo Goloba na uradnem delu srečanja.

Na drugi strani pa se Golob verjetno ne sekira, saj bodo stroške tako plačali davkoplačevalci?

Vir: X