Golob sedaj čez ramo vrgel še policiste

Slika je simbolna. (Foto: Policija)

Za Roberta Goloba se je še kako uveljavilo, da vse, ki mu ne koristijo vrže “čez ramo” ter obračuna z njimi. Tko je denimo po prihodu na oblast hitro očitil policijo janšistov – po njegovem in poskrbel, da se njegovih dejanj ne preiskuje. Sedaj, ko je to dokazal pa je pokazal, da mu je vseeno za njih, tako kot za še druge skupine državljanov.

https://x.com/Voranc5/status/1801258750164058180

Včasih si je bilo nemogoče predstavljati, da bi levi vladi nekateri sindikati oziroma skupine državljane napovedale resne namere pos tavkah. Danes, ko vlada Golob pa so razmere res neznosne, saj o morebitni stavki razmišljajo celo policisti. In to tisti policisti, ki jih je Golob očistil janšistov.

Dejansko se Golobu država sesuva pred očmi, on pa se raje ukvarja s Palestino in Gabrovo, ki jo vodi po svetu. Na domačem pragu pa se mu dogajajo stavke na vseh področjih – zdravniki, upravne enote in še mnogi drugi. Sedaj pa imajo kot kaže Golobovega sprenevedanja dovolj celo policisti in vojaki, saj so njihovi sindikati napovedali stavko. Ampak Golob si pred resnico še vedno zatiska oči?

Vir: X