Golobova vlada vidi kulturo v ponižanju živali? Družbena omrežja preplavili izredno kritični odzivi na takšno ravnanje vlade do kulture!

Foto: Twitter / Minka

Ne samo, da smo bili na letošnjem kulturnem prazniku priča “vdoru” nepovabljenih na oder, še več režiser je “postregel” z očitnim ponižanjem živali. Da levica na povsem edinstven način pojmuje kulturo so že večkrat prikazali z različnimi državnimi prireditvami, a kot kaže so tokrat dosegli dno.

Če je mogoče v času desnih vlad spremljati državne proslave, kjer prevladuje tradicionalna glasba in kultura, se želijo leve “ponašati” z sodobno kulturo, ki pa kulturnost izredno postavijo pod vprašaj. Tudi letos ob kulturnem prazniku ni bilo nič kaj drugače, saj so šli celo tako daleč, da so na izredno nekulturen način prikazali živali.

“Satanizem, ne kultura. Uboga divja žival,” je le eden od kritičnih odzivov na takšno pojmovanje kulture s strani vlade Roberta Goloba.

Takšno pojmovanje kulture kot so ga prikazali na letošnji proslavi ob kulturnem prazniku je na socialnih omrežjih naletelo na zgražanje in opozorila, kaj vse si dejansko dovoli vlada Roberta Goloba. Nekaj le teh objavljamo v nadaljevanju.

 

Vir: Twitter