Gospodarstveniki sedaj v napotu že evropskemu poslancu Milanu Brglezu, zato na mestu vprašanje kdaj ter koliko je on zaslužil na prostem trgu!?

Foto: Zajem zaslona Twitter / Milan Brglez

Na radikalna stališča poslanca Mihe Kordiša so se ljudje že skoraj navadili in jih ne jemljejo preveč resno, vendar mu je kot kaže sedaj pričel slediti še evropski poslanec Milan Brglez. Če je pred časom Kordiš zavzel stališča, da je potrebno podjetnike nagnati z bajoneti v morje, jih želi sedaj Milan Brglez še bolj odbavčiti najbogatejše, med katere se uvršajo različni gospodarstveniki.

https://twitter.com/m_bostjan/status/1679470460067618817?s=20

Evropski poslanec Brglez je celo izrazil, da je tema o obdavčenju najbogatejših in gospodarstva tabu. V svojem razmišljanju pred evropskimi poslanci je dejal, da naj bi ravno delavski razred najbolj občutil inflacijo, ki smo ji priča, medtem, ko najbogatejši tega naj ne bi občutili. Ta nastop evropskega poslanca iz Slovenije je zastavil mnoga vprašanja, med njimi tudi to, da kdo, če ne najbogatejši oziroma gospodarstveniki polnijo državno blagajno.

“Koliko pa je Brglez v življenju zaslužil na prostem trgu, kot podjetnik, da se lahko vanje spotika. V koliko strankah pa je bil in zakaj jih je menjal? Vprašanji Milanu Brglezu,” je bil odziv profesorja dr. Boštjana M. Turka.

Vir: Twitter