Huda prometna nesreča na avtocesti, dve osebi umrli

Foto: pixabay.com

Škandal24 poroča, da se je ponoči, okoli 2. ure, na gorenjski avtocesti med priključkoma Brnik in Kranj vzhod zgodila huda prometna nesreča, ki je bila usodna za dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Avtocesta je še vedno zaprta v obe smeri, promet je preusmerjen na glavno cesto Brnik-Kranj vzhod. Nastajajo zastoji.

V prometni nesreči sta umrli dve osebi iz enega osebnega avtomobila, ki se je prevračal.  Kraj nesreče še policisti ogledujejo, končno informacijo bodo javnosti posredovali po zaključenem ogledu, so napovedali na kranjski PU.

Po poročanju prometno informacijskega centra bo gorenjska avtocesta zaprta še dlje časa. Promet je preusmerjen na glavno cesto Brnik-Kranj vzhod, obvoz za osebna vozila je možen tudi po cesti Ljubljana-Medvode-Kranj v obe smeri.

Na gorenjski avtocesti pred priključkom Kranj nastaja zastoj, ki je v smeri Ljubljane po podatkih policije trenutno dolg okoli sedem kilometrov. V smeri Karavank pa je zastoj nekoliko krajši. Zastoji so tudi na vzporednih obvoznih cestah, poroča Škandal24.

V zastoju in ob nesreči je na avtocesti treba ustvariti reševalni pas, so ob tem še opomnili policisti.

Vir: Škandal24