Igor Pirkovič: “Blagor 56 letniku, ki se mu uresničujejo sanje. Dajmo jih uresničiti še poplavljencem.”

Foto: X

“Ima pa veliko časa, ta naš predsednik vlade,” so besede s katerimi je novinar Boja Požar pospremil fotografijo ne predsednika vlade, ampak influenserja Roberta Goloba. Je pa skrajno žalostno, da je omenjena fotografija presrečnega predsednika vlade nastala ravno v času, ko je Evropska komisija Sloveniji zavrnila pomoč za poplavljene državljane. Golob se tako raje kot s težavami državljanov ukvarja z zadovoljevanjem svojih apetitov.

https://x.com/IPirkovic/status/1800807895988343254

Kot se je že pred dnevi opozarjalo je Robert Golob veliko raje kot domače težave reševal humanitarno krizo v Gazi. Pri tem pa veselo potoval po svetu in svoje razkošje razkazoval preko družabnih omrežij. In to ravno tisti predsednik vlade, ki je Gibanju Svoboda kot predsednik ukinil družbena omrežja, ker so po njegovem ta nepotrebna.

Ampak ja, bolj kot Golobovo poziranje je žalostno to, da so ravno v tem času poplavljeni v avgustovskih poplavah dobili “košarico” Evropske komisije, ker vlada ni ustrezno pripravila zahtevka za pridobitev denarja. “Blagor 56 letniku, ki se mu uresničujejo sanje. Dajmo jih uresničiti še poplavljencem,” ob takšnem ravnanju predsednika vlade dodaja še en novinar Igor Pirkovič.

Vir: X