Imajo novinarji RTV Slovenija in POP TV težavo celo s štetjem vrst v dvorani Državnega zbora?

Foto: Zajem zaslona

Da se preusmeri pozornost od glavnih težav s katerimi se srečuje država pod Golobovo vlado, je za novinarje na RTV Slovenija in POP TV postala prvorazredna tema, kje po novem sedijo trije poslanci SDS-a. Vendar pa so kot kaže tudi pri tem neproduktivni, saj njihovi zapisi kažejo, da imajo težavo s štetjem vrst v veliki dvorani Državnega zbora.

Zvone Černač je tako zapisal, da so kot kaže za nekatere novinarje bili v ponedeljek glavni magnet sedeži, ki so jih zasedali Eva Irgl, Dejan Kaloh in Anže Logar. Nikakor pa jih ni zanimala vsebina razprav in prav tako ne kje denimo sedita predsednika strank SDS Janez janša in NSi Matej Tonin. Za piko na i pa so napačno navedli vrsto v kateri sedijo ti trije poslanci.

Tako so na RTV Slovenija, kot Anže Božič POP TV poročali, da naj bi bila v poslanskih klopeh SDS-a nova zadnja klop. Na takšne objave se je odzval predsednik SDS-a Janez janša, ki je RTV Slovenija pojasnil, da ne gre za zadnjo klop, ampak predzadnjo, v kateri že več let sedi tudi sam. Anžetu Božiču pa je “odpisal”:”Eh, niti 4 vrst v @Drzavnizbor niste sposobni prešteti. @AnzeBozic. Kredibilnost @24UR @24ur_com?”

Vir: X