In vse tiho je bilo! V času dela v izrednih razmerah takratna opozicija “vpila” kako visoke plače imajo ministri in sekretarji, danes, ko njihovim ljudem ostajajo enake plače modro molčijo!

Foto: (YouTube)

Dvojna merila, ki smo jim s strani levih strank in njim naklonjenim medijem priča v zadnjih 30. letih samostojnosti so se še enkrat izkazala še za kako očitna. Medtem, ko so na ves glas “kričali” kako si ministri in državni sekretarji v vladi Janeza Janše za delo v izrednih razmerah ne zaslužijo povišanja plač, danes modro molčijo, ko je Robert golob napovedal, da bodo ministri in državni sekretarji v njegovi vladi prejemali enake plače.

“Marca je bila medijska vojna proti Vladi Republike Slovenije – kljub celodnevnemu garanju ministrov. Sedaj sredi vladne sieste vse tiho na 24ur.com in RTV Slovenija,” je novico o tem, da bodo ministri in državni sekretarji v vladi Roberta Goloba prejemali enake plače kot v vladi Janeza Janše.

Ob tem so na e-maribor spomnili, kako so 19. marca 2020 pri Socialnih demokratih vse “topove” usmerili v vlado Janeza Janše, ko je le ta ministre za celodnevno delo v izrednih razmerah nagradil s povišanjem plačilnih razredov. Tudi na portalu e-maribor so spomnili da danes s strani istih strank ni slišati nobenega negodovanja, ko bodo njihovi ljudje prejemali enake plače.

Vir: Twitter in e-maribor