Integracija prosilcev za azil po Golobovo! Namestu učenja polke in valčkov, sedaj ljudi želijo naučiti afriških plesov!

Fotografija je simbolična.Ilegalni migranti in policija. (Foto: Policija)

Ne samo, da je Golobova vlada izgubila kompas, ampak še več, Slovenijo želi popolnoma podrediti afriškim državam in ilegalnim migrantom. Po tem, ko ni denarja za božičnico upokojencem, ni denarja za zdravnike, je na drugi strani denar za pice ilegalnih migrantov ter obutev in obleko le teh. Potem pa nas v želji po sprejetju te njihove politike prepričujejo o integraciji ilegalnih migrantov.

https://x.com/BineTraven/status/1806751533926666620

Prva pomembna točka je, da so ilegalni migranti nezakonito prestopili mejo in so že s tem kršili celovito suverenost Republike Slovenije. Po drugi strani kljub zanikanju policije raste nasilje in se povečujejo kriminalna dejanja z višanje števila ilegalnih migrantov v Sloveniji. in sedaj so “bistroumni” predstavniki oblasti dognali kako bodo poskrbeli za integracijo ilegalnih migrantov v slovensko družbo.

Ne ne bodo ilegalnih migrantov učili plesanja polke in valkov, ampak bodo raje Slovenke in Slovence naučili afriških plesov. Kje torej živimo, v Sloveniji ali v Afriki? Na to preprosto prašanje verjetno ne boste dobili odgovora, bo pa imela Nataša Sukič, če nič drugega razlog, da se še enkrat priklene na kakšnega ilegalnega migranta. A posledice teh nerazumnih dejanj boste prav zagotovo nosili davkoplačevalci.

Vir: X