Iz koga se norčuje Golobova vlada? Minister za gospodarstvo izjavi, da je zakon o evidentiranju, ki ga je sprejela njihova vlada neizvedljiv!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Slovenska politika je dejansko izgubila kompas, saj je nepredstavljivo, da sami sprejmejo zakon, potem pa minister iste vlade izjavi: “Ta zakon je narejen tako, da je neizvedljiv.” Kljub mnogim opozorilom različnh skupin ljudi v Sloveniji, da je zakon s katerim je vlada zaostrila evidentiranje delovnega časa neizvedljiv, je vlada vse do konca vstrajala pri nejgovi izvedbi. tik pred dokončno uveljavitvijo pa so ugotovili, da je neizvedljiv.

Dejansko vlada s takšnimi ravnanji dokazuje, da je stopila v prevelike čevlje. Matjaž Han, minister iz kvote SD je namreč za N1 izjavil, da je zakon žal kot je sprejet neizvedljiv. Predstavnik vlade namreč ugotavlja, da niti podjetja, niti zaposleni tega ne bodo mogli izvajati kot si je zamislila vlada. Hkrati pa je okral samega sebe, saj je dejal, da vlada sprejema zakone, samo, da “naredi kljukico” o narejeni nalogi.

Matjaž Han pa je celo priznal, da Golobova vlada sprejema neživljenjske zakone. In to prizna ravno minister zadolžen za gospodarstvo. Po izvajo sodeč, je to še eden od ministrov, ki na sejah @vladaRS ne posluša in ne ve kaj se sprejema. Da ne govorim o poslancih @strankaSD v DZ RS,” takšno stališče Hana ocenjuje poslanka SDS Jelka Godec.

Vir: X