Iz tujine nam sporočajo, da je edini moto te vlade vrnitev v socializem – “vsi enaki, vsi revni”

Vlada Roberta Goloba. (Foto: Twitter / Tanja Fajon)

Kljub temu, da si morda mnogi v sloveniji še vedno zatiskajo oči kam nas pelje Golobova vlada, zunaj živečim Slovencem tega ni mogoče prikrivati. V tujini jasno in nedvoumno vidijo, da nas Golob s svojo ekipo pelje naravnost v socializem, katerega pa smo ze žal še ne tako daleč nazaj komaj rešili. Zopet nas želijo tako pripeljati v čase, ko bo vljalo vsi enaki, vsi revni.

V kolikor še do določene mere Golobu uspeva v Sloveniji prikrivati čiste na RTV Sloveniji, slabo gospodarsko klimo ter razpad zdravstvenega sistema, ljudje v tujini to jasno vidijo. Tako denimo Vid Mlakar, ki živi v Švici, ki je simbol demokracije Slovencem in vladi sporoča: “Pred vrati je gospod.kriza, SLO gospod. pod to vlado že zdaj diha na škrge, obeta se nov migrantski val… In kaj počne vlada RS?! Depolitizira RTV, uvaja nove davke, deli sredstva NOV, podira ograje na meji … Edini moto te vlade vrnitev v socilaizem – “vsi enaki,vsi revni”

V razvidih demokracijah ne morejo mimo tega kako Golob s svojimi kadri sedaj na RTV Sovenija dejansko izvaja čistko nad nelojalnimi novinarji. Tako Vid Mlakar izpostavlja, da v kolikor se za Igorja Pirkoviča razume, da je bil kritičen do trenutne vlade, ne razume pa se zakaj sta morala oditi Valentina Plaskan in Luka Svetina.

Nenazadje pa se nam v sloveniji pod Golobovo vlado dogaja razpad javnega zdravstva, ki ga kreirajo eni in isti akterji v zdravstvenem sistemu. V Švici to zgodbo skozi oči Vida Mlakarja vidijo kot: “Brecelj, nergač, ki je za evolucijo v skladu z državno korupcijo. Enako kot Loredan ni sposoben dojeti, da državno zdravstvo uničuje SLO javno zdravstvo. Človek, ki hoče delati stvari na enak državni način kot sedaj in pričakuje boljše rezultate. Že 100x videno.”

Vir: X