Izguba spomina? Švarc Pipanova danes modruje Janezu Janši zaradi njegovega vprašanja, sama delovala v pravni pisarni, ki je branila vojnega zločinca!

Foto: Zajem zaslona (Facebook/SDS)

Srbijo in Evropo pretresajo strelski napadi, ki se dogajajo v izobraževalnih ustanovah. Tako se je zadeva dotaknila tudi Slovenije in slovenskega političnega parketa, kjer pa žal pod Golobovo vlado vsako vprašanje predstavlja podlago za “napad”.

Ker trenutni oblastniki radi pozirajo ob simbolih nekdanjega totalitarnega režima in kjer nenazadnje otroci nosijo orožje, je nekdanji premier zastavil vprašanje kaj bi lahko šlo v primeru Srbije narobe. Tako je objavil fotografijo otrok z orožjem, s simboli totalitarnega režima in prisotnimi predstavniki Levice. Janšo je samo zanimalo, če je morda pri vzgoji v Srbiji in nenazadnje pri nas tudi to šlo narobe.

Objava je pri ministricah Asti Vrečko in Dominiki Švarc Pipan naletela na zgražanje. Obe pa sta kot kaže pozabili, da je denimo Asta Vrečko nastopila na obletnici ustanovitve Komunistične partije, ki je “nastopala” pod rdečo zvezdo, ki je nenazadnje napadla Slovenijo in pustila za sabo množična morišča.

Pozabili pa sta tudi, da je Švarc Pipanova delovala v odvetniški pisarni, ki je branila vojnega zločinca. Tako je sodelovala z ljudmi, ki so branili človeka, ki je za sabo pustil na desetine ali stotine mrtvih. Takrat se ni spraševala, če so ti ljudje, ki takšnega človeka branijo brez srca?

Še bolj zanimiv pa je zapis v nadaljevanju, ki ga je podal Janez Janša. To je, da naj bi na sliki z Asto Vrečko in Miho Kordišem pozirala predavateljica na šoli za ravnatelje. Ta in mladostnik pred njo pa sta opremljena s poprej navedenim simbolom rdeče zvezde.

Vir: Twitter