Izjava dneva: “Bolj neodgovornega in lenega PV v Evropi ne boste našli.”

Foto: Zajem zaslona YouTube

Danes v Sloveniji ni več nobena skrivnost, da je država tik pred razpadom, prav tako pa ne, da Golob veliko raje kot vodenje države pohajkuje s svojo starleto. Takšno neodgovorno in desprejemljivo ravnanje predsednika slovenske vlade opažajo tudi v tujini, zato je Golob le redko kdaj še viden na kakšnem zunanjem obisku. Z malo sarkazma bi lahko rekli, da je zaradi te ignorance sedaj kar sam za tri mesece najel nastanitve v tujini.

Kljub temu, da je globoka država delovala, da bi proti vladi Janeza Janše stavkala celotna država, se jim to sedaj vrača kot bumeranc. V Sloveniji po dveh letih Golobove vlade skoraj ni sektorja, ki ne bi stavkal. Zadnji v vrsti so na Pošti Slovenija, ki so v preteklem tednu napovedali stavko.

“Zdravstveni sistem po več mesečni stavki pred razsulom, stavkajo delavci na upravnih enotah, po novem stavko napovedujejo tudi poštarji. PV pa s svojo starleto veselo potuje po svetu, najema apartmaje za 3 mesece in obljublja 40% dvig plač funkcionarjem. Bolj neodgovornega in lenega PV v Evropi ne boste našli,” je stanje v slovenski politiki opisal Vid Mlakar.

Vir: X