(Izjava dneva) Janez Janša: “Neverjetno, v Inštitutu 8. marec so nalagali celo Baracka Obamo”

Foto: Twitter (Igor Završnik)

Na Inštitutu 8. marec so se pohvalili kako je nekdanji predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama na Daily showu govoril o Niki Kovač in delu omenjenega inštituta. pri tem so navajali, da naj bi zadeve nekoliko pomešal. Kljub temu gre za zanimive navedbe Obame in hkrati trditve inštituta o morebitnem pomešanju tem. V javnosti se tako že zastavljajo vprašanja ali je res Obama pomešal zadeve ali mu je Nika Kovač povedala neresnice?

Nekdanji predsednik ZDA je namreč govoril o kampanji “Nasilja v družini”, zato je zanimivo kdaj je bil ta referendum v Sloveniji. Zadeva je še toliko bolj zanimiva, ker je Obama v razpravi govoril o detajlih, zato je nekoliko nenavadno, da bi pri tem pomeša zadeve. “Ali je govoril o drugi državi kar nima veze z Niko ali mu je ona govorila neresnico in ga zelo močno zavedla. G. Obama je verjetno zelo inteligenten in kredibilen človek,” je eden od zapisov na navedbe Inštituta 8. marec.

“Neverjetno, v Inštitutu 8. marec so nalagali celo Baracka Obamo”, so besede s katerimi je takšno novico pospremil Janez Janša. Poleg tega je Janša še dodal: “Referendum o zakonu o vodah so mu prodali kot referendum o družinskem nasilju. In od njegove fundacije izpulili denar. Če lažejo nekdanjemu predsedniku ZDA, je lagati volivcem v Sloveniji zanje res mala malica.”

Vir: Twitter