Izjava dneva: “NOB je bila sidro za kasnejšo 45-letno diktaturo. Ko boste to povedali, boste postala predsednica vseh Slovencev.”

Foto: X

Čeprav se je Nataša Pirc Musar razglašala, da bo postala predsednica vseh Slovencev danes ni niti V od vseh. Gre za predsednico, ki je skrajno že skoraj radikalno usmrjena strogo proti eni politični opciji ter zagovarja koordinatorje globoke države ter jim zvesto služi. To se nenazadnje kaže, ko gre za njen odnos do neke vrste zdravstva v dveh razlličnih sistemih.

https://celjskiglasnik.si/wp-admin/post-new.php

Tako danes, ko zdravniki stavkajo že pet mesecev po tiho ploska Robertu Golobu, ki zdravnike zaničuje ter jih obtožuje rušenja zdravstvenega sistema. Dejansko pa stanje, ki smo mu priča vodi v propad javnega zdravstva ter ljudem onemogoča dostopno javno zdravstvo, kar bi morala biti njihova pravica tudi po Ustavi RS. Tako na eni strani Pirc Musarjeva ploska takšni drži na drugi pa se zavzema za obnovo bolnišnice Franja, ki jo je postavil takratni sistem, ki nas je pripeljal v 45 let diktature.

Tako se danes v Sloveniji najde denar za bolnišnico Franja, ne najdejo pa ga za zdravnike in to kljub temu, da je vlada podpisala sporazum z zdravniki. Tako danes Pirc Musarjeva podpira preživet sistem, ki nam je prinesel diktaturo, ne najde pa časa, da bi podprla stavkajoče zdravnike. Eden od uporabnikov družbenega omrežja X je zapisal: “NOB je bila sidro za kasnejšo 45 letno diktaturo.. Ko boste to povedala, boste postala predsednica vseh Slovencev.”

Vir: X