Izjava dneva: Za protestnike je vse brez zveze! Protestirat JA, delat NE – pa “cuzat” državne jasli

Foto: Nova24TV Printscreen

Za levičarske protestnike, ki se iz petka v petek zbirajo na protivladnih protestih in vpijejo “stop diktaturi in represiji” je očitno prav vse povsem brez zveze! Sodeč po njihovem infantilnem obnašanju, ki vključuje vedno več nasilja in provokacij se namreč upravičeno zdi, da niti približno ne cenijo dela vlade, ki je potem, ko je Šarčeva vlada vrgla puško v koruzo, s sprejemanjem pravočasnih ukrepov občutno pripomogla k zajezitvi prvega vala epidemije in priskočila na pomoč državljanom in gospodarstvu.

“Za protestnike je vse brez zveze! 1. prvi val premagane korone, 2. pocenitev elektrike,  3. pocenitev naftnih derivatov, 4. pomoč obrtnikom 5. pomoč študentom, 6. pomoč vsem državljanom z boni. Protestirat JA delat NE. Živet v zablodi, da obogatiš na račun bitcoinov pa “cuzat” državne jasli,” je zapis na družabnem omrežju Twitter, ki zelo dobro opiše, čemu protestniki sploh hodijo na proteste.

Zapis ene izmed gorečih protestnic v Facebook skupini v podporo Ivanu Galetu z Zavoda za blagovne rezerve je sicer pred časom razkril, da protestniki hodijo na proteste, ker si nikakor ne želijo delati. Jovanka Bekić je namreč v pogovoru okrog protestov zapisala: “Če bi zvišali socijalke bi nas bilo več. Bi več ljudi imelo časa protestirati. Tako pa SDS hoče znižati in narod bo prisiljen delat! Ne smemo dopustiti tega! Dol z gamadjo SDS-ovsko!” S tem je črno na belem postalo jasno, da jim je v veliko veselje sedenje na kavču in prejemanje socialne podpore.

Avtorica Hana Murn, več lahko preberete tukaj.