Izjava tedna: “Nike in kolesarji so pojedli Pošto in Triglav. S prodajo bo Golob iztržil med 5 in 10 milijard. Da pokrije luknjo, ki je nastala ker deli naš denar kolesarijatu.”

Foto: Zajem zaslona (YouTube / Faktor)

Konec preteklega tedna je v javnost prišla informacija, da naj bi finančni minister Klemen Boštjančič napovedal prodajo Pošte Slovenije in Zavarovalnice Triglav. Tako naj obe omenjeni podjetji ne bi bili več strateški naložbi države. Zanimivo pri tem pa je, da se osrednjim medijem to zdijo drugorazredne teme, medtem, ko se jim Tina Gaber zdi prvorazredna.

Slednje je izključno narejeno z nameno, da se odvrne pozornost od nekontrolirane porabe javnega denarja. Na to je opozoril novinar Bojan Požar, ki je prepričan, da so teme denimo Siola, da Tina Gaber zjutraj ne pije več kave, z nameno, da se preusmeri pozornost od prodaje Pošte Slovenije in Zavarovalnice Triglav.

Še bolj nazoren pa je pri takšnih potezah Božidar Novak, ki je prepričan, da s tem Golob krpa luknjo, ki so jo povzročili vladni nevladniki. “Nike in kolesarji so pojedli Pošto in Triglav. S prodajo bo Golob iztržil med 5 in 10 milijard. Da pokrije luknjo, ki je nastala ker deli naš denar kolesarijatu,” je zapisal Božidar Novak.

Vir: X