Izprijenost Milana Kučana do direktorja RTV Slovenija, ker ne poročajo v skladu z njegovimi željami

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

Pogled Milana Kučana do vseh, ki se ne strinjajo z njegovimi prepričanji je danes, ko lahko nekateri mediji povedo tudi drugo plat, je mnogim že dodobra poznan. to tudi ne morejo njemu naklonjeni mediji in literatura prikriti njegovega “slavnega” citata “najprej diskreditacija, potem likvidacija”, ki pove vse o njegovem načinu razmišljanja.

Kljub njegovim zrelim letom, kot kaže še vedno deluje na podlagi te mentalitete in želje. To nenazadnje kaže dogodek z direktorjem RTV Slovenija Urošem Urbanijem ob robu največjega praznika pod Poncami. Kot je objavil direktor RTV Slovenija si Milan Kučan njega želi videti v zaporu. Zakaj? Ker ne poroča po njegovih željah?

V petek sta se po zapisu Urbanije s prvim predsednikom republike Milanom Kučanom srečala v eni od gostilen v Ratečah. Kljub vljudnostni gesti direktorja RTV Slovenija je bil odziv Milana Kučana izredno zaničevalen. “Srečam pri vhodu v gostilno v Ratečah Milana Kučana. Ker je star, mu pridržim vrata. On pa me vpraša: a vi ste še na prostosti. Začuden ga pogledam in vprašam, če je on še na prostosti. Odgovori mi, da ja. In jaz njemu: potem sva oba še na prostosti,” je dogodek z Milanom Kučanom opisal Uroš Urbanija.

Vir: Twitter