Ja, to je Slovenija! Ko ilegalni migranti zasedajo sedeže na avtobusih, bo vlada razmislila o ukinitvi ugodnosti prevozov za upokojence?!

Foto: X Martin Nahtigal

Po tem, ko je DARS z Valentinom Hajdinjakom in ministrico Alenko Bratušek spoznal, da zastoje na cestah povzročajo prevelike številke osebnih vozil ter ni težava v širitvi avtocestnega prometa, so ljudem predlagali uporabo javnega prevoza. Le nekaj dni po tem “izrednem” odkritju, so spoznali, da se tudi javni potniški promet sooča z veliko obremenitvijo, zato bodo tudi tukaj potrebno hitro nekaj dognati. In kot kaže bo to omejitev ugodnosti za upokojence.

Verjetno bi ljudje takšno odločitev še razumeli v kolikor bi se te spremembe nanašala na uporabo javnega prometa s strani zaposlenih in davkoplačevalcev Slovenije. Žal pa kljub vstrajnemu zanikanju s strani trenutne oblasti teh gneč ne povzročajo davkoplačevalci ali upokojenci ampak ilegalni migranti, ki se nemoteno gibljejo skozi ozemlje Republike Slovenije. kot razkrivajo dneve fotografije in posnetki, namreč velik del javnega potniške prometa izkoriščajo ilegalni migranti za svojo pot skozi Slovenijo.

Vendar kot kaže se s tem ne strinjaja trenutna oblast, ampak težavo vidi v brezpalnih vozovnicah za upokojence. kot poročajo nekateri mediji namreč na vladi razmišljajo, da ti ne bi več imeli popolnoma brezplačnega prevoza, v naslednjih letih. Golobova oblast s tem zopet razkriva, da ni denarja za davkoplačevalce, je pa denar za ilegalne migrante.

Vir: X