Jan Macarol Vrabec: “Kmet je demokrat in kapitalist od nekdaj. Zemlja, družina, tradicija, država, vera. Zato moti utopične zapohance, novodobne komuniste”

Foto: Twitter / Marko

Kljub trudu policije, da bi prestrašila kmete, se je vladi Roberta Goloba v torek zgodil protest, ki si ga niso predstavljali. Slovenski kmetje so namreč dobesedno s stroji okupirali Ljubljano in vladi ter ministrom dali jasno vedeti, da njihova kmetijska politika pomeni propad slovenskega kmeta, s tem pa popolno uničenje samooskrbe.

Če so na začetku protestov proti Golobovi vladi še našli posameznike, ki so branili njihovo kožo (Klakočar Zupančič, Ajanovič Hovnik), se danes ob protestih skrivajo v svojih naslonjačih in udrihajo po ljudeh, ki izražajo nestrinjanje z njihovo politiko. Ob tokratnem protestu kmetov se je najbolj “izkazala” Maša Kociper, ki so ji kmetje onemogočili normalno dihanje zaradi uporabe svojih strojev.

Je pa podjetnik Jan Macarol Vrabec razkril, zakaj ima trenutna vladajoča garnitura takšen mačehovski odnos do kmeta. “Kmet je demokrat in kapitalist od nekdaj. Zemlja, družina, tradicija, država, vera. Zato moti utopične zapohance, novodobne komuniste brez moralnega sidrišča, družinskega bogastva, vere in ljubezni do države. Žre jih ljubosumje. Plenili so in plenili bodo. Za Slovenijo gre!” S temi besedami je pojasnil vse kar morajo državljani vedeti, da jim je jasen odnos trenutne politike do slovenskega kmeta.

Vir: Twitter