Jan Macarol Vrabec: “Loredan je “verbalni” mesar. Ta vlada se bo s tem kadrom sama sebe razstrelila”

V javnosti se vrstijo mnogi ostri odzivi na izvajanje ministra za zdravje Danijel Bešiča Loredana, navezavi z Fides-om in pritiski povezani z njihovimi zahtevami. Kljub temu, da ga vlada in nenazadnje osrednji slovenski mediji želijo na vse pretege zaščititi, se v dobi tehnologije ni mogoče izogniti mnogim kritikam.

Minister je sicer to svoje ravnanje opravičuje s tem, da bi ga naj malo zaneslo oziroma, da je šlo za pogovor med dvema zdravnikoma in nikakor pogovor v razmerju minister zdravnik. Navkljub vsemu trudu, da bi se opravičilo ministrovo ravnanje, so nekateri menja, da gre tudi v primeru zdravstvenega ministra za nekompatibilno osebo, tako kot še v primeru nekaterih drugih ministrov Golobove vlade.

Na socialnem omrežju Twitter je tako denimo Jan Macarol Vrabec izrazil mnenje, da se bo vlada s takšnim kadrom kot ga ima samo sebe “razstrelila”. “Loredan je “verbalni” mesar. Enako velja za Boštjančiča, Hana in Serpentinška. Ta vlada se bo s tem kadrom sama sebe “razstrelila”. Kot sem nekoč že napisal. Si, s kom se obdaš. Če indijance pripelješ v vlado, ne moraš pričakovati normalnega vladanja,” je zapisal Jan Macarol Vrabec.

Vir: Twitter