Janez Janša: “Lopov o poštenju, oboževalka čebinskih snovalcev genocida Asta Vrečko pa o – genocidu”

Foto: Demokracija

Čeprav javno zdravstvo v sloveniji propada in se dogaja pravi kolaps, je prvorazredna tema za slovenske politike priznanje Palestine. Konec minulega tedna je odjeknila vest, da šempetrsko bolnišnico zapušča kar pet kirurgov, kar pa je le vrh ledene gore, pri razkroju javnega zdravstva, ki ga dopušča Robert Golob. In to tistega javnega zdravstva za katerega se naj bi borila koalicijska partnerica Levica.

https://x.com/JJansaSDS/status/1791542495823774194

Vendar je v tem trenutku Levici bistveno bolj pomembna tema od življenj državljanov Slovenije, priznanje Palestine. Hkrati pa tisti, ki ne priznavajo množičnih pobojem režima, ki ga častijo, Izrael obtožujejo genocida. Ena najbolj glasnih te podpore je poleg Nataše Sukič sama ministrica Asta Vrečko, ki pa se v prostem času rada fotografira s kipom množičnega morilca Josipa Broza Tita in se poklanja v funkciji ministrice temu totalitarnemu režimu.

Sedaj pa ravno ta Asta Vrečko Slovenijo obtožuje, da dovoljuje preko Luke Koper transport orožja Izraelu, ki naj bi po njenem izvajal genocid. Predsednik največje opozicijske stranke pa ob takšnih izjavah ministrice opominja: “Lopov o poštenju, oboževalka čebinskih snovalcev genocida Asta Vrečko pa o – genocidu.”

Vir: X