Janez Janša Robertu Golobu in vladi sporoča: “Posledice Golobizacije bodo krute in je treba biti pripravljen”

Foto: Janez Janša X

Bizarnosti, ki se jih domisli vlada Roberta Goloba so dejansko šle že v ekstreme, ki lahko slovensko družbo pripeljejo na rob preživetja. Pri delovanju trenutne vlade je še kako močno viden vpliv Golobovega delovanja v energetski panogi in potezah, ki njegovo vpetost še krepijo, hkrati pa večajo dobičke v nenadzorovane višave.

Zeleni prehod je dejansko z Golobovo vlado postala mantra, ki jo ponavljajo do onemoglosti, hkrati pa želijo za dosego svojih ciljev ljudem parafarizirano “lomiti roke”. Sedaj so namreč prišli na idejo, da bi prepovedali kurjenje na plin in verjeli ali ne celo na drva. Takšna ideja e naletela na ogorčenje, napovedujejo se celo referendumi in nenazadnje državna nepokorščina.

Po poslancu NSi Aleksandru Reberšku, ki je že sredi preteklega tedna napovedal upor proti tkšnim ukrepom s pripravo nove zaloge drv, se je sedaj odzval tudi predsednik največje opozicijske stranke. Janez Janša je namreč za vikend pripravljal novo zalogo drv, ki jih potrebujejo za zimsko ogrevanje. Pri tem pa je Golobu in vadi sporočil: “Napravili smo drva še za eno zimo. Posledice Golobizacije bodo krute in je treba biti pripravljen.”

Vir: X