Janez Janša sporočil Zoranu Stevanoviću naj namesto razgrajanja, oviranja prometa, napadov na novinarje, zdravstvene delavce in policiste, priskočijo na pomoč zdravstvenim delavcem in pokažejo, da jim je res mar za Slovenijo!

Ob ponovni napovedi protestov s strani Zorana Stevanovića in po njegovem prizadevanja za ohromitev države ob zasedanju Zahodnega Balkana na Brdu pri Kranju se je predsednik vlade Janez Janša odločil za pismo v katerem je tako Stevanovića kot protestnike pozval, da lahko pokažejo koliko se jim gre za stvari, ki jih zagovarjajo.

V pismu stevanoviću je Janša najprej navedel nekj podatkov glede covida trenutno v Sloveniji in jih pozval, da v kolikor dvomijo v covid lahko to preverijo v slovenskih bolnišnicah ter zdravstvenemu osebju pomagajo s svojim delu. Na ta način bi dejansko videli kakšna je realna slika glede koronavirusa in zdravstvenemu osebju bi pomagali v teh težkih trenutkih ter pokazali, da verjamejo v to kar govorijo.

Pomoč zdravstvenemu osebju bi tako bila veliko bolj dobrodošla kot razgrajanje po ulicah, oviranje prometa, napadi na zdravstvene delavce, novinarje in policiste, je še zapisal premier. Janša je še dodal, da s svojimi dejanji in takšnim protesti povzročajo samo gospodarsko škodo, kar pomeni manj denarja za zdravstvo, vrtce, šole in upokojence.

Iz odgovora, ki ga je Janez Janša objavil na Twitter-ju se jasno vidi, da Zoran Stevanović s somišljeniki želi doseči samo prevzem oblasti, nikakor pa se ne želi soočiti z realnim stanjem v državi.

Uredništvo