Janez Janša: “Za Jenulla obstaja preprosta rešitev iztopa iz NATA. Pod pod noge in selitev k svojim v Severni koreji, ali Lukašenku.”

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Po tem, ko je “ulični” glas Golobove vlade Jaša Jenull, “udaril” po udeležencih shoda minuli četrtek, je sedaj po zdravstvu postal še strokovnjak za obrambo. Kot “strokovnjak” ugotavlja namreč, da zaradi zahtev zveze NATO, Slovenija v zadnjih letih enormno povečuje nakupe orožja.

Jenull je dognal, da je Slovenija za 3 tisoč odstotkov povečala nakup orožja v zadnjih petih letih. Ker je prepričan, da gre za nepotrebno porabo davkoplačevalskega denarja, se zavzema za razpis referenduma, na katerem bi odločali o morebitnem iztopu iz zveze NATO. In kot kaže je Jenull ponovno postal strokovnjak za ulične proteste, saj je organizira shod proti militarizaciji.

Vendar pa je predsednik SDS Janez janša nemudoma našel rešitev za Jenullove dileme in težave. “Obstaja preprostejša rešitev, s katero lahko dr. dr. Jaša Jenull @glasljudstva takoj izstopi iz @NATO. Pot pod noge in selitev k svojim v Severni Koreji. Ali k Lukašenku. Pa bo zunaj,” svetuje Jenullu Janez Janša.

Vir: X