Janez Šušteršič: “V govorici Roberta Goloba je veliko prikritega maščevanja in ogromne samozaverovanosti!”

Foto: Zajem zaslona (YouTube/TV3)

Ob letu dni vlade Roberta Goloba je Aljuš Pertinač v oddaji Faktor gostil nekdanjega finančnega ministra dr. Janeza Šušteršiča. Kot izhaja iz njegovega razmišljanja, smo po letu dni dobili potrditev tistega, kar se je napovedovalo v začetku mandata trenutne vlade ter predsednika vlade Roberta Goloba.

https://twitter.com/tolemamo/status/1664141123294470144?s=20

Kot je poudaril dr. Šuštaršič, se je dejansko izkazalo, da govorica Roberta Goloba kaže na njegovo prikrito maščevanje in ogromno neke samozaverovanosti. V nadaljevanju je poudaril, da takšne zadeve njega ne prepričajo. Voditelj je sicer malo hudomušno dr. Šušteršiča vprašal, če je on sploh ciljna skupina premierja.

V odgovoru je Janez Šušteršič dejal, da je on samo na kakšnem seznamu tistih, ki so sodelovali s vlado Janeza Janše in tistih, ki ni prav, da piše za državne medije. Se je pa dr. Šušteršič malo pošalil tudi na temo svobodo govora, ko je dejal, da je pred oddajo šel na bankomat in dvignil 250 evrov. To mu omogoča, da v oddaji izreče vse kakšno pikro na trenutno oblast in bo dobil kazen, v socializmu pa bi zato šel v zapor.

Vir: Twitter