Ljubljana 25. december 2020 – Letos je ob božiču poslanec SD Jani Prednik objavil popolnoma drugačno čestitko kot jo je lani predstavnik iste stranke Jernej Štrmajer. “Vesel, zdrav, miren, blagoslovljen in upanja poln božič želim,” je v svoji božični čestitki zapisal Jani Prednik. V tej čestitki gre za popolnoma drugačno “noto” od tiste, ki so jo bili lani deležni kristrjani s strani takratnega državnega sekretarja na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Jerneja Štromajera.

Za razliko od Štromajerja, ki je lani kristjane označil za živali umazane, je Jani Prednik, ki je član iste stranke kot Štromajer letos na zelo spoštljiv način voščil vsem kristjanom. Iz tega primera lahko vidimo, kako se nekateri predstavniki parlamentarnih strank požvižgajo na krščanske vrednote, med tem, ko drugi zelo uglajeno pokažejo spoštovanje do vseh kristjanov.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Pohvalno: Potem, ko je Jernej Štromajer pred letom dni z božičnim voščilom Slovence označil za umazane živali, je Jani Prednik pokazal povsem drug obraz