Jasne postajajo besede Milana Kučana, da gre za del zadnje velike bitke njegove generacije! Poglejte kdo je zahteval združenje KUL-a z Robertom Golobom

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Pred časom je Milan Kučan izrazil prepričanje, da bo šlo pri letošnjih državnozborskih volitvah za del zadnje velike bitke njegove generacije. Sedaj te besede dobivajo vse bolj jasen obris. Raziskovalni novinar Bojan Požar je včeraj objavil tvit v katerem razkriva kdo so podpisniki zahteve, da se Gibanje Svoboda Roberta Goloba združi s KUL-om.

Ob tem je Požar še dodal: “In zdaj je verjetno tudi že jasno, da je Golob predvsem projekt starih sil. Sestava njegove kandidatne liste bo zato, kot je rekel Kučan, del zadnje velike bitke njegove generacije.” Kot se je izrazil Požar v ozadju vstopa Roberta Goloba v politiko stojijo dobro znana imena, ki so že dolgo časa prisotna v naši družbi in so na takšen ali drugačen način skozi leta vpeta v družbeno-politično življenje. Tako je mogoče videti, da gre samo v imenu za nov politični obraz, v resnici pa so v ozadju “prekaljeni mački” slovenske politike in družbenega življenja, ki jim je trenutna oblast na takšen ali drugačen način “trn” v peti.